La nostra empresa

Fulgencio Villar, SL és una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en el sector de la construcció. Va néixer a Reus l’any 1982, mantenint des dels seus inicis la seva seu social al Carrer Sant Carles i Sant Josep 4-6 de Reus.

Durant aquests més de 30 anys la nostra empresa ha desenvolupat diferentsprojectes, tant de caràcter privat com de caràcter públic, en prestació de serveis de Construcció, Rehabilitació, Restauració, Manteniment i Reformes, buscant sempre la màxima qualitat i eficiència en el treball realitzat per tot el nostre personal, un equip humà degudament format segons el seu àmbit de treball, satisfet i compromès amb l’empresa. Creiem fermament que el nostre equip humà és el nostre principal actiu.

En tots els nostres treballs assumim i actuem amb el compromís ferm d’oferir la millor qualitat, treballar amb la màxima eficiència i competitivitat, exercint tota la nostra responsabilitat sobre el Medi Ambient, la Seguretat i la Salut que es deriva del nostre treball.

 

Els nostres valors 

Qualitat, eficiència i competitivitat en cadascun dels treballs realitzats.

Equip humà degudament format, satisfet i compromès amb l’empresa.

Estructura organitzativa familiar i qualificada, amb l’objectiu de prolongar el creixement.

Clients plenament satisfets amb el desenvolupament del nostre treball.

Orientació i fidelització.

Establiment de relacions comercials duradores amb Industrials i Proveïdors qualificats i de confiança.

Responsabilitat amb el Medi Ambient, la Seguretat i la Salut en el treball.

 

Missió

Fulgencio Villar, SL és una empresa familiar legalment constituïda, que té com a missió la prestació de serveis de Manteniment, la Rehabilitació, Restauració i Reforma d’edificis, i també l’execució de projectes propis o per a tercers d’edificacions de nova construcció que permetin la continuïtat i el creixement de l’Empresa.

 

Visió

Fulgencio Villar, SL té com a objectiu que els seus clients actuals i potencials l’identifiquin com una empresa competitiva que ofereix una bona qualitaten les tasques que executa en les diferents àrees d’actuació, aconseguint així ésser una Empresa coneguda en l’àmbit local, provincial i autonòmic.